» NOTÍCIES

« tornar

Divendres 27 de setembre de 2013

INNOVATION LAB CALAVIUDI

Benvolgut/da jove.

Des de l'àrea de joventut de l'Ajuntament de Llagostera estem treballant en l'elaboració d'un estudi que ens permeti definir els usos i serveis que hauria de tenir el nou espai jove. Creiem que el model actual d'espais joves està totalment obsolet i ens agradaria que la inversió que s'hagi de fer al nostre municipi sigui fruit de les vostres necessitats. És per això que ens hem embarcat en un gran projecte en col·laboració amb l'Escola Universitària Elisava, per tal de fer un treball conjunt (alumnes i professorat de l'escola + vosaltres) i definir les necessitat dels joves de Llagostera i dels usos que creieu que serien necessaris per al nou espai jove. I us preguntareu: què hi pinta aquí Elisava? Doncs bé, la nostra idea de portar estudiants i alumnes d'Elisava va ser per donar una visió externa i creativa. Els alumnes d'Elisava són persones acostumades a treballar la creativitat, a inventar i varem creure interessant la proposta de poder treballar conjuntament, tant per la oportunitat dels estudiants de treballar en un projecte real, com per l'estimulació i creativitat que poden aportar al nostre projecte. Creiem que unir la seva creativitat i el vostre coneixement de la realitat pot donar molt bon fruits.
És per tot això que hem pensat en tu, perquè ets una persona dinàmica, implicada i representes un dels sectors de la joventut de Llagostera. Ens agradaria comptar amb la teva presència i col·laboració durant el temps que duri aquest treball, que no serà gaire. Està previst acabar-lo a finals d'any.

De moment, hem preparat una primera jornada de treball conjunta a l'Espai Jove Calaviudi pel proper divendres 27 de 16 a 19h.  Sabem que potser treballes, potser no et va bé... però si no pots venir tota la tarda, intenta passar una estoneta, la teva opinió és molt important!

La convocatòria no està tancada a ningú, si saps d'algú a qui pugui interessar-li participar-hi, fes-ho extensiu.


Estem molt il·lusionats i engrescats amb el projecte i ens agradaria que els resultats que ens sortissin poguessin ser útils a molts altres municipis de Catalunya.Moltes gràcies per endavant i t'agrairem si ens pots confirmar l'assistència.

creat per GM Cloud Design